Catalogus

Informatie

Nieuwe producten

Stencils
Stencils

Stencils Er zijn 488 producten

Subcategorieën

 • Hearty Crafts Stencils
 • Doodey Stencils
  Stencils 10x10cm Stencils 10x15cm Stencils 10x30cm Stencils 15x15cm Stencils 20x30cm

  In onze webshop stencils in allerlei soorten en maten kopen. Het maakt niet uit of u stencils met letters nodig heeft of juist stencils met figuren, u vindt het allemaal bij Bibo Crafts. Ons assortiment is uitgebreid, dus u vindt zeker wat u zoekt. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van stencils van uitstekende kwaliteit. Op die manier kunt u nog lang van de stencils gebruikmaken.

  Stencils kopen om uw favoriete figuren meerdere keren toe te passen

  De stencils die u bij ons kunt kopen, zijn voor allerlei hobby’s te gebruiken. Zo kunt u ze gebruiken voor het maken van kaarten, maar ook om een pagina van een scrapbook te versieren. Natuurlijk zijn de stencils ook te gebruiken voor andere creaties. Het leuke aan de stencils is dat u uw favoriete figuur meerdere keren in verschillende kleuren toe kunt passen. Daarnaast zorgt het gebruik van stencils voor nette strakke lijnen die zelfs de meest vaste hand niet zonder hulp zou kunnen maken.

  Gemakkelijk online bestellen

  Ga voor gemak en kies ervoor om uw stencils bij ons te kopen. Dan weet u zeker dat u stencils van uitstekende kwaliteit koopt en kunt u bovendien gelijk de andere hobbymaterialen die u nodig heeft aan uw bestelling toevoegen. U vindt bij ons namelijk alle hobbybenodigdheden op één plaats. We verkopen onder andere achtergrond papier met diverse patronen en Easy 3D-toppers waarmee u gemakkelijk de mooiste 3D-kaarten maakt. Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u meer informatie over een van onze producten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@BiboCrafts.com.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 488 items
Toont 1 - 12 van de 488 items