Catalogus

Beschikbaar
Staat
Fabrikant

Informatie

Nieuwe producten

Knutselboeken

Een knutselboek van Bibo Crafts bevat alles wat u nodig heeft om prachtige kaarten te maken. Ze zijn gevuld met decoupagebladen, stickers en allerlei andere decoraties. Welk knutselboek u ook uitkiest, bij ons bent u verzekerd van hobbymateriaal van uitstekende kwaliteit. Gaat u kaarten met bloemen maken, of maakt u liever kerstkaarten? In onze...

Een knutselboek van Bibo Crafts bevat alles wat u nodig heeft om prachtige kaarten te maken. Ze zijn gevuld met decoupagebladen, stickers en allerlei andere decoraties. Welk knutselboek u ook uitkiest, bij ons bent u verzekerd van hobbymateriaal van uitstekende kwaliteit. Gaat u kaarten met bloemen maken, of maakt u liever kerstkaarten? In onze webshop vindt u zeker wat u nodig heeft.

Met een knutselboek heeft u alles voor het maken van kaarten binnen handbereik

Als u graag kaarten maakt is het zeker een goed idee om een knutselboek aan te schaffen. Natuurlijk kunt u alle decoraties en het achtergrond papier of karton los bestellen, maar het is soms net zo fijn om het in een set te kopen. Dan weet u zeker dat de decoraties qua kleur en stijl perfect aansluiten op de achtergrond van de kaart. Daarnaast hoeft u zich op die manier geen zorgen te maken of u alles wat u nodig heeft wel hebt besteld. In een knutselboek zit namelijk alles wat u nodig heeft al bij elkaar.

Stel uw kaarten ten toon met een standaard

Als u erg tevreden bent over een kaart die u met behulp van een knutselboek heeft gemaakt, kan het een leuk idee zijn om deze als decoratie ergens neer te zetten. Dit doet u eenvoudig met onze kaartenstandaarden. Natuurlijk kunt u zo’n standaard ook in een kaart doen die u weggeeft, dan kan de ontvanger de kaart mooi neerzetten. Bestel nu een knutselboek en andere hobbybenodigdheden in onze webshop. U vindt alles wat u nodig heeft op één plaats en bent bij ons verzekerd van materiaal van uitstekende kwaliteit. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@BiboCrafts.com.

Meer

Knutselboeken Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items