Achtergrond papier

Met het achtergrond papier van Bibo Crafts kunt u de mooiste creaties maken. In onze webshop vindt u dit papier in allerlei soorten prints, dus er zit zeker een achtergrond tussen die perfect past bij de creatie die u in gedachten heeft. Ons assortiment is uitgebreid en van uitstekende kwaliteit, wat wij mede kunnen verzorgen doordat wij de gro...

Met het achtergrond papier van Bibo Crafts kunt u de mooiste creaties maken. In onze webshop vindt u dit papier in allerlei soorten prints, dus er zit zeker een achtergrond tussen die perfect past bij de creatie die u in gedachten heeft. Ons assortiment is uitgebreid en van uitstekende kwaliteit, wat wij mede kunnen verzorgen doordat wij de grootste in hobbystickers zijn.

Achtergrond papier met allerlei soorten prints

We verkopen achtergrond papier met rustige, natuurlijke prints die perfect geschikt zijn voor een scrapbook met natuurfoto’s. Natuurlijk kunt u dit papier voor iedere denkbare toepassing gebruiken. Als u meer van vrolijke, drukke prints houdt, bestelt u bij ons eenvoudig papier met prachtige patronen. Welk achtergrond papier u ook uitkiest, u bent er bij Bibo Crafts van verzekerd dat u materiaal van hoogwaardige kwaliteit koopt. Heeft u een stevigere achtergrond nodig, bijvoorbeeld voor het maken van kaarten? Dan vindt u bij ons ook achtergrond karton in allerlei prachtige prints.

Bestel al uw hobbymaterialen op één plaats

Naast achtergrond papier en karton vindt u in onze webshop nog veel meer materialen voor uw hobby. We verkopen onder andere ook luxe oplegkaarten, 3D-knipvellen en complete hobby sets. Ervaar het gemak dat wij u bieden en bestel al uw hobbyartikelen op één plaats. Heeft u vragen over onze hobbymaterialen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@BiboCrafts.com.

Meer

Achtergrond papier Er zijn 92 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 92 items
Toont 1 - 12 van de 92 items